Meny

12 okt 2016

Företagsnyhet

Mingel bland företagare och UF-företagare

I tisdags hölls det ett mingel för företagare och UF-företagare på BilMånsson. Ung Företagsamhet, Svenskt Näringsliv i Halland och BilMånsson stod för arrangemanget. Syftet var att företagarna skulle inspireras och få tips.

Ett 30-tal UF-företagare från Halmstad kom till rådgivarminglet. Näringslivet representerades av 20 personer från olika branscher. De var där för att hjälpa UF-företagarna på traven och ge de tips och råd. UF-företagarna har kunnat visa sina produkter och fått feedback av näringslivet.

Positiv respons

Minglet var lyckat och UF-företagarna tyckte att det var en bra möjlighet för att få feedback på sina produkter. UF-företagarna fick bland annat tips om hur de skulle kunna utveckla sin produkt för att nå ett steg längre. Men även tips om marknadsföring och ekonomi delades från näringslivet. Det var en givande träff som fick ett positivt mottagande. Och uppskattades både av UF-företagarna och näringslivets representanter.

Träffen är bra för både näringslivet och UF-företagare. Näringslivet kan dela med sig av sina kunskaper till UF-företagarna. Och UF-företagarna kan inspirera näringslivet. Det är ett positivt utbyte när erfarna företagare möter nya företagare.

 

Vi lånade bilden från UF. Tack för det.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.