Meny

07 okt 2016

Pressmeddelande

Halmstad Sports Car Event nominerade till Årets Event 2016

Den populära bilutställningen Halmstad Sports Car Event, som arrangeras i Brottet Halmstad varje år näst sista lördagen i juli, har återigen blivit nominerad till ett ärofyllt pris. Priset som Årets Event 2016 delas ut vid Greenlight Galan i Trollhättan den 12 november.

Detta är helt fantastiskt, säger Thomas Ericsson, grundare av Halmstad Sports Car Event. Redan första året som eventet arrangerades 2011 tog Halmstad Sports Car Event hem priset Green Light Special Award som bästa arrangör i Sverige, och nu är det eventuellt dags igen. Vi har 3 stycken ytterligare nominerade att kämpa med, så vi får hoppas att det utfaller till vår fördel.

Det skulle i så fall bli det 3:e priset vi får under de 6 år eventet hittills har pågått, fortsätter Thomas Ericsson. Känns extra roligt, när vi är helt ideella, och skänker eventuellt överskott till välgörande ändamål. Det är också speciellt kul för Halmstad att eventet är uppskattat. I somras noterades drygt 10 500 besökare, trots att vädret bjöd på intensiv värme.

2014 tilldelades Halmstad Sports Car Event också priset för Årets Engagemang 2014, vid Halmstad Näringslivs AB Gala i Tylösand.

Nästa års event, vilket blir 7:e året i rad, går av stapeln lördagen den 22 juli 2017.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.