Meny

29 sep 2016

Företagsnyhet

Skillnaden på HighFive och Studentinkubatorn

Efter invigningen av HighFive och Högskolans studentinkubator är begreppen på mångas läppar. Men vad är egentligen skillnaden dem emellan? Och vad kan man få från respektive inkubator? Båda är till för dig som har en affärsidé och behöver hjälp på traven. Det kan handla om ett utökat kontaktnät eller en önskan om hjälp med din affärsidé. Men det finns skillnader som kan vara bra att veta.

HighFive

HighFive är den inkubatorn som du ska vända dig till om du är en entreprenör som vill ha hjälp med en affärsidé. Det sker en antagningsprocess för dig innan allt kan börja. När antagningsprocessen är klar och du och din idé har blivit godkänd får du sitta vid HighFive upp till 18 månader. HighFive tar ut en avgift på 500kr/person/månad. För avgiften får du hjälp med din affärsutveckling och möjlighet till en kontorsplats på plats.

Högskolans Studentinkubator

Studentinkubatorn är till för dig som är student på Högskolan i Halmstad. Inkubatorn har inga antagningskrav för dig som student. Du får konstandsfri idécoachning under din tid vid inkubatorn. Du får sitta vid studentinkubatorn under hela din studietid och 3 månader efter din examen. Det finns även möjlighet för dig att få en kontorsplats under din tid vid studentinkubatorn.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.