Meny

23 sep 2016

Företagsnyhet

365id finalist i Security Awards 2016

365id har blivit nominerade i två kategorier i Security Awards 2016. Först är det Årets Säkerhetslösning, där id-säkerhetstjänsten Verified by 365id ligger till grund. Sedan är det Årets Säkerhetsrookie och där lyfter Security Awards fram Johan Hagelins engagemang under hans två första år i säkerhetsbranschen.

Årets Säkerhetslösning, 365id

Motivering
En effektiv metod att minska möjligheten att begå brott i alla verksamheter som behöver äkthetskontrollera id-handlingar. En blandning av modern teknik och anpassade rutiner ger en kostnadseffektiv möjlighet att bekämpa id-bedrägerier på några sekunder. Med utgångspunkt i kundens behov har denna entreprenör skapat en lösning på ett problem som både drabbar företagets lönsamhet, dess anställda och slutkund.

Årets Säkerhetsrookie, Johan Hagelin

Motivering
Entreprenören Johan Hagelin har på egen hand tagit fram och lanserat säkerhetstjänsten Verified by 365id, en id-skanner som avslöjar falska id-handlingar på några sekunder. Med stort mod och ett engagemang som är svårt att missa, har Johan Hagelin tagit ett snabbt och stort steg in på säkerhetsmarknaden – driven av såväl samhällsnyttan som affären.

 

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.