Meny

21 sep 2016

Företagsnyhet

Entreprenörskolan har dragit igång

Nu har Entreprenörskolan dragit igång. Årets upplaga av Entreprenörskolan startade den 7 september och har nu haft två lyckade seminarier på Parken i Halmstad. De båda seminarierna har varit välbesökta och har påbörjat processen från en idé till ett verkligt företag. Totalt kommer Entreprenörskolan bestå av åtta seminarier som fokuserar på olika steg på vägen från idé till etablerat företag.

Det första seminariet hölls den 7 september och hade ett fokus på hur en idé kan bli verklighet. På plats för att svara på entreprenörernas frågor fanns Kristin Oretorp från NyföretagarCentrum, Sandra Johannesson från High Five och Fanny Pettersson från Hylte kommun samt Håkan Strömqvist från Halmstads Näringslivs AB. Det andra seminariet hölls den 14 september och hade ett fokus på hur man kan komma igång med sitt företag. På plats som föreläsare fanns Kristin Oretorp och Johanna Sundberg från NyföretagarCentrum och Christian Hertz från Pennybridge.

Nästa seminarium är idag

Nästa seminarium för Entreprenörskolan kommer vara onsdagen den 21 september på Parken i Halmstad. Seminariet kommer ha ett fokus på hur det är att bli franchisetagare och vad detta innebär. Ramona Byrö från Franchisetorget AB kommer finnas på plats på seminariet och föreläsa om denna process. Det finns fortfarande platser kvar, så anmäl dig redan nu för att inte missa det.

Om entreprenörskolan

På Entreprenörskolan får du får hjälp med att gå igenom stegen på väg mot det egna företaget. Allt från affärsidé till ekonomi avhandlas. Alla med företagsidéer eller med små företag i utvecklingsskeden i Halmstads eller Hylte kommun är välkomna att delta i Entreprenörskolans kostnadsfria seminarier som. Entreprenörskolan håller sina seminarier på Parken i Halmstad, Furuvägen 41 (Folkparken), Halmstad.

Caroline Andersson, praktikant, Karlstads Universitet

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.