Meny

16 sep 2016

Företagsnyhet

Peter på Connect tipsar om FöretagsAcceleratorn®

Connects FöretagsAccelerator® är ett tillväxtprogram för små och medelstora företag med en stark ambition och förmåga att växa. Genom en skräddarsydd process kopplas företaget ihop med experter som handplockas för exakt de behov företaget har. Syftet är att skapa en strategisk plan för hållbar tillväxt. Vill ni bli ett av de ca 15 utvalda företag som Connects nätverk lägger sina resurser på per år, kontakta Peter Uppman!

FöretagsAcceleratorn är en affärsutvecklingsprocess där vi tillsammans jobbar med de strategiska frågor som krävs för att nå långsiktiga resultat. Med en genomtänkt tillväxtstrategi blir ditt företag rustat för att möta expansion, export, ägarskifte eller andra utmaningar.

Ger dig kraft att växa

I FöretagsAcceleratorn startar vi en process där du tillsammans med experter från näringslivet arbetar fram beslutsunderlag, klarlägger strategier och gör upp en handlingsplan. Denna kompetenspanel delar med sig av kunskap och erfarenhet inom olika områden som är avgörande för att utveckla ditt företag framgångsrikt.

För att ge extra stöd och energi utser vi även mentorer/affärscoacher som matchar ditt företags behov. Vår metod för att komma över trösklar och belysa viktiga frågor i verksamheten ger draghjälp i arbetet.

En affärsutvecklingsprocess

FöretagsAcceleratorn är ett tillväxtprogram för små och medelstora företag. Den vänder sig till dig som är entreprenör och har en stark ambition och förmåga att växa.

Vårt mål är att du ska gå stärkt ur processen med nyvunna insikter, kunskaper och ett handplockat nätverk för fortsatt arbete mot lönsam tillväxt. Utformningen av en tillväxtstrategi kan även vara ett tillfälle att involvera och motivera ledningsgruppen.

Länkar och relaterat material

Connects webbplats

Kontaktuppgifter
Peter Uppman
Affärsutvecklare Halland
Connect Sverige | Region Väst | Box 882, 301 18 Halmstad | Besöksadress: Trade Center, Kristian IV:s väg 3
Telefon 0733-800702
Email: peter.uppman@connectsverige.se | connectsverige.se

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.