Meny

14 sep 2016

Företagsnyhet

Välkommen Caroline!

Caroline ska praktisera hos oss på Halmstads Näringslivs AB i 20 veckor. Vi ser verkligen fram emot den här perioden och hoppas att hon ska trivas hos, och med, oss. Här presenterar hon sig själv.

Hej! Jag heter Caroline Andersson, är 24 år och kommer från Trelleborg. Jag flyttade till Halmstad år 2013 när jag började studera på programmet Samhällsanalys och kommunikation med en medie- och kommunikationsvetenskaplig inriktning på Högskolan i Halmstad. På fritiden umgås jag gärna med vänner och familj där jag både uppskattar full fart och lugn. Mina andra intressen är resa, fotografera och sport överlag.

Via en praktikkurs från Karlstads Universitet kommer jag att praktisera på Halmstads Näringslivs AB under 20 veckor. Som praktikant på Halmstads Näringslivs AB kommer jag att finnas till hjälp där jag behövs, så som vid event som Galan och Guldmorgon, men även där hjälp behövs på kontoret. Under praktiken hoppas jag att jag ska ha användning av det jag har lärt mig genom mina studier och vara till bra hjälp. Efter avslutad praktik hoppas jag att jag har fått en bra inblick i hur yrkeslivet inom kommunikationsbranschen fungerar och handlar om samt hur olika typer av event fungerar.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.