Meny

02 sep 2016

Företagsnyhet

Nu har vi Anna-Maria till 100 procent

Anna-Maria Spaniol tjuvstartade på Halmstads Näringslivs AB redan i våras med att jobba 20 procent. Men sedan 1 augusti är hon en av oss helt och fullt. Här är en liten presentation av vår nyaste medarbetare. Hjärtligt välkommen!

Jag heter Anna-Maria Spaniol är ny projektledare/näringslivsutvecklare här på Halmstads Näringslivs AB.

Initialt är jag ansvarig för Galan 2016 där jag håller i allt från att producera innehåll och underhållning till kvällen till att vara operativt ansvarig i varje del. Allt för att lyfta och hylla våra pristagare på bästa möjliga sätt. Att driva Galan känner jag mig både bevandrad och trygg i.

Rollen som näringslivsutvecklare känner jag mig extremt hungrig och nyfiken på.
Jag är uppvuxen i en förtagarfamilj och älskar verkligen förtagandet och att jobba hårt för att nå mina mål. Jag älskar engagerande människor och där företagandet står i centrum.

Att jobba för att nå mål har jag fått lära mig sedan barnsben. Minns mitt första jobb som om det var igår. Som 6-åring blev jag ”flugpiskaransvarig” på Torreby slott  då flugor var ett problem för kökspersonalen på slottet. Jag tog an mig min uppgift på fullaste allvar och tjänade mina första slantar på att döda flugor.

Bakgrund

Jag är utbildad marknadsekonom vid Högskolan i Halmstad och har sedan dess jobbat med marknadsföring och försäljning på några mindre företag så som Montania, Frank Dandy och I dig denim.

Men min största verksamma tid har jag jobbat inom kommunikationsbranschen, och senast på byrån PS Communication. Där har jag haft uppdrag för företag så som Svensk fastighetsförmedling, Volvo Cars AB, Almi, Länsförsäkringar, Castellum, Stena Recycling, Tamro med flera.

Mina uppdrag har framförallt legat i stora möten med fokus på B2B. Min styrka ligger i att jag har lätt för att förstå företagens affär och utmaningar. Det tror jag kan vara ett plus i mitt nya jobb på Halmstads Näringslivs AB.

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.