Meny

23 aug 2016

Pressmeddelande

Uniflex expanderar – startar nytt kontor i Halmstad

 Idag öppnar Uniflex Bemanning ett nytt kontor i Halmstad. Företaget räknar med att anställa ett 50-tal personer under året.

”Vi ser ett ökat behov av bemanning och rekrytering i Halmstad och Halland. För att tillgodose denna efterfrågan utökar vi verksamheten med ett nytt kontor i Halmstad. Kontoret är beläget på nionde våningen i Trade Center”, säger Martin Ciekals, Regionchef på Uniflex.

”Under första året räknar vi med att anställa 50 personer”, säger Christopher A’son Strandahl som kommer att vara Affärsområdeschef i Halmstad. Han fortsätter ”Detta är en väldigt spännande och expansiv region och jag ser fram emot att ge företagen i Halland hjälp med både bemanning och rekrytering av den kompetens de behöver”.

För ytterligare information kontakta:
Christopher A’son Strandahl, Affärsområdeschef Halmstad, tfn: 073 - 600 17 62
Martin Ciekals, Regionchef, tfn: 076 - 525 24 95


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.