Meny

19 aug 2016

Företagsnyhet

Med rätt hjälp och dynamik kan du utveckla ditt industriföretag

IUC Halland hjälper företagare inom den tillverkande industrin att utveckla sin verksamhet. Det gör de på flera olika sätt och företagen väljer själva vilka erbjudanden som de vill ta del av. Ett av projekten är Industriell Dynamik där du kan få kostnadsfri support. Prata med Urban Thuresson.

IUC Halland hjälper till att utveckla ditt företag, dina innovationer, dina produkter och dina tjänster.De effektiviserar din tillverkning och dina processer. De ger dig omvärldsbevakning och hjälper dig med EU-ansökningar och regional/nationell finansiering. De ger råd om EU-direktiv, standarder, tullregler, export/import och patent. De testar och certifierar. De hittar dina agenter, leverantörer och andra affärspartner i Sverige och utomlands. Och mycket mer.

Industriell Dynamik fungerar som din egen rådgivare och ett praktiskt stöd – en snabbfotad och strategisk utvecklingsavdelning med bred kompetens inom industriell utveckling.

Företag i Halmstad och Halland kan få upp till åtta timmars inledande support helt kostnadsfritt.

Urban är din kontaktperson

Genom Industriell Dynamik får du din egen kontakt med en företagserfaren person som lyssnar på dig, hittar de experter du behöver, coachar och samordnar erbjudanden. Snabbt och enkelt.  En person du kan lita på och alltid återkomma till. I Halland är det Urban Thuresson som är din kontaktperson. Han kommer ut till ditt företag och träffar dig på plats. Urban har själv en gedigen bakgrund inom tillverkande industri samt processindustri.

Så tveka inte. Ta kontakt.


Industriell Dynamik finansieras av  Region Halland och Västra Götalandsregionen som arbetar aktivt med att samordna och finansiera projekt som stimulerar kompetensutveckling, innovationskraft och affärsmöjligheter för näringslivet i Halland och Västra Götaland. Allt i nära samverkan med universitet, högskolor, kommuner, organisationer, näringsliv samt statliga och internationella organ.

Länkar och relaterat material

IUC Hallands webbplats

Kontaktuppgifter

Urban Thuresson
IUC Halland AB
+46 72 5095320
urban.thuresson@iuchalland.se

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.