Meny

28 jul 2016

Företagsnyhet

Galan 2016: Passa på att nominera till priset Årets Marknadsförare

Det glada gänget på bilden är Bostad&Co. De utsågs till Årets Marknadsförare i Halland 2015. Den 4 november ska priset delas ut igen på Galan för Halmstads näringsliv. Vilket företag tycker du ska vinna i år?

De företag som vunnit de senaste tre åren och sitter i Marknadsföreningens jury kan inte bli nominerade till Årets Marknadsförare i år. Skicka in dina förslag till canita@mih.nu senast 31 augusti.

Senaste årens vinnare: Bostad&Co 2015, Korshags 2014, Hotel Tylösand 2013

Kriterier och tidsplan för Årets Marknadsförare i Halland 2016
Till Årets Marknadsförare kan företag eller organisationer som gjort ett framstående arbete inom marknadsföring väljas. De föreslagna ska bedriva egen verksamhet i Halland, d.v.s  man kan inte bli nominerad om marknadsföringen leds från huvudkontor utanför länet. Årets marknadsförare ska vara en förebild och präglas av nytänkande i sitt marknadsföringsarbete som andra kan bli inspirerade av. Marknadsföringsinsatsen ska vara en del i en långsiktig uttalad strategi som ska ge  ett bestående positivt resultat. Mih utser årets Marknadsförare 2016 baserat på tidsperioden sept 2015 - aug 2016.

31 augusti: Mejla dina förslag senast 31 augusti till canita@mih.nu.
9 september: Nomineringskommitén tar ut 3 st som nomineras till Årets Marknadsförare i Halland 2016
22 september: Intervju med de nominerade på Frukostklubben i Halmstad Arena
1 oktober: Sista dagen för medlemmarna i MiH samt jury att rösta på de nominerade
Oktober: Vinnaren tillkännages på Galan på Hotel Tylösand
November/December: Årets Marknadsförare i Halland presenterar sig på Frukostklubben och berättar under 15 min om sitt företag och hur de jobbat med sin marknadsföring.

Vem som helst kan ge förslag på vem som bör bli Årets Marknadsförare, men du behöver vara medlem i MiH för att rösta. Årets Marknadsförare utses på Galan i Halmstad. Vinnaren representerar Halland och kan bli Årets Marknadschef i Sverige på Tendensdagen i Stockholm.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.