Meny

30 jun 2016

Företagsreportage

Vi ger en high five för Those Lovely Days och bröllopsgurun Linnéa

Det senaste tillskottet på Halmstads kommuns inkubator HighFive är bröllopsgurun Linnéa Berqvist. Hon driver Sveriges största bröllopsblogg, är bröllopsflorist och tillverkar egna hårsmycken till bruden.

Linnéa driver Sveriges största bröllopsblogg – Those Lovely Days – tillsammans med ett team som har olika specialistområden inom bröllopsbranschen. På bloggen skriver de om allt som handlar om bröllop och bröllopstrender, där de till stor del hämtar inspiration utanför Sverige.
Efter att bloggen varit aktiv i enbart tre till fyra månader mailade ett bokförlag och frågade om bloggteamet ville göra en bröllopsbok, vilken nu finns ute hos bokhandlare i hela Sverige samt på nätet.

Bloggen har genererat bokningar för Linnéa och övriga teamet, en så stor andel som åtta av tio av Linnéas bokade sommarbröllop är just bloggläsare.
– Bloggläsarna är så bra kunder. De är noggranna och vill verkligen ha designen och bryr sig om allt.

Linnéa driver även det egna företaget The Wild Rose där hon arrangerar och designar bröllopsblommor för brudpar i hela Sverige, samt designar egna hårsmycken till bröllop. Hon började designa hårsmycken när hon insåg att det blir väldigt begränsat att enbart arbeta under sommaren, som det ofta blir då majoriteten av brudparen förlägger sina bröllop under de tre sommarmånaderna.

– Jag tycker att det är jättekul att ha kommit in på HighFive! Jag är väldigt peppad och jag tycker att det är roligt att ha proffsiga människor som kan kritisera och leda mig rätt. Jag ser fram emot att vara bland alla dessa entreprenörer, det är så härlig energi här!

Länkar och relaterat material

Till HighFive kan du komma om du har en affärsidé eller ett nystartat företag. Där erbjuds en kreativ och inspirerande inkubatormiljö med fokus på kvalificerad affärsutveckling och nätverkande. Du får en kontorsplats, hjälp med affärsutveckling och nätverk. Ansöker gör du via h5halmstad.se.
Har du en idé? Tveka inte att söka in till HighFive!
HighFive – For people and ideas

HighFive:s webbplats

Bröllopsbloggen Those Lovely Days

The Wild Rose - bröllopsblommor och hårsmycken

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.