Meny

30 jun 2016

Företagsnyhet

Efter semestrarna startar skolan för dig som vill starta eget - anmäl dig nu!

Varje höst arrangerar vi på Halmstads Näringslivs AB kostnadsfria seminarier för att uppmuntra eget företagande. Det är mycket uppskattat och vi hoppas få se dig där!

Alla med företagsidéer eller med små företag i utvecklingsskeden i Halmstads och Hylte kommun är välkomna att delta. Entreprenörskolan är till för just dig som vill starta eget eller idag driver ett mindre företag. Nu har du verkligen chansen att investera tid i din framtid!

Vi kör igång den 7 september

Det är en mix av inspirerande föreläsningar, workshops och nätverkande. På Entreprenörskolan får du får hjälp med att gå igenom stegen på väg mot det egna företaget. Allt från affärsidé till ekonomi avhandlas. Seminarierna är kostnadsfria. Du kan välja att delta på alla eller några enstaka. Alla seminarier hålls på Parken i Halmstad. Furuvägen 41 (Folkparken), Halmstad.

Därför arrangerar vi Entreprenörskolan

Vi vill stimulera till ett ökat nyföretagande och bättre ta tillvara på den entreprenörsanda som finns. Utbildningarna sker i seminarieform och är kostnadsfria.

På entreprenörskolan visar vi på olika områden som du behöver känna till för att starta och driva ett företag, det ger dig grundläggande insikter och kunskaper.

Så oavsett om du har en stor eller liten företagsidé är du hjärtligt välkommen till Entreprenörskolans seminarier.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.