Meny

01 jun 2016

Pressmeddelande

DH Solutions utvalda av UCLA

Halmstadföretaget DH Solutions med det unika ärendehanteringssystemet mot piratkopior, har nu som ett av nio svenska bolag bland 90 sökande blivit utvalda av och till University of California, Los Angeles (UCLA) Global Access Program (GAP), ett program som stödjs av Almi/Vinnova.

GAP, som ska hjälpa företag i sin internationalisering, parar ihop företag runt om i världen med olika team av yrkesverksamma MBA-studenter på UCLA Anderson School of Management. Det omfattar ungefär ett årsarbete med kundkontakter, kartläggning av marknaden och i slutändan en affärsplan och presentation för ett ”draknäste”. Studenterna är etablerade VDar, jurister och marknadschefer som handleds av lärare och professorer på UCLA.

-       Vi är övertygade om att UCLA:s omfattande arbete kommer att accelerera tillväxten och hjälpa oss att ta nästa steg i utvecklingen. Om man vågar sig på en värdering skulle det landa på 1-2 miljoner sek i en marknadsinvestering.
Programmet rivstartar i sommar och ger DH Solutions en internationell kvalitetsstämpel och erkännande av mycket stort värde i kontakter med kunder och investerare, säger VD Joakim Gustafsson.

Sedan 1972 har DH Solutions hjälpt sina kunder att använda IT för att förenkla och underlätta deras dagliga verksamhet. Vår styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med stort tekniskt kunnande och en kundfokuserad strategi. "Att skapa kundnytta som genererar bättre affärer" - det är vår syn på smarta IT-lösningar. Eller, som vi säger i vår slogan: Smarta IT-lösningar för bättre affärer!

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.