Meny

17 maj 2016

Pressmeddelande

Marie Thelander Dellhag utses till VD på HFAB

HFAB:s styrelse har beslutat att utse Marie Thelander Dellhag till VD p HFAB från och med 16 maj. Marie har agerat som tf VD under det senaste halvåret.

- Vi hälsar Marie välkommen som ny VD på HFAB. Rekryteringsprocessen har skett på ett bra sätt och det var ett enhälligt styrelsebeslut att erbjuda Marie befattningen som VD på HFAB, säger Henrik Andersson, ordförande HFAB.

Marie Thelander Dellhag som är 45 år började på HFAB i april 2011och har arbetat som fastighetsutvecklingschef de senaste fem åren. Marie är civilingenjör och har ett gediget förflutet i både bygg- och fastighetsbranschen med sammanlagt 20 års erfarenheter från bygg- och entreprenadbranschen samt konsultbranschen i bolag som PEAB, ByggFast och Ramböll.

- Marie har dessutom gjort ett mycket bra arbete som tf VD på HFAB samtidigt som hon vunnit VD-befattningen på egna meriter, säger Fredrik Luhanka, vice ordförande HFAB.

Några av HFAB:s utmaningar framöver är bland andra att bygga minst 1 000 lägenheter de kommande fem åren samt att klara av underhållet av det stora fastighetsbeståndet på ett fortsatt bra sätt.

- Det är en både rolig och kittlande utmaning att få leda HFAB och att få vara med om att utveckla och förvalta hem för dagens och morgondagens halmstadsbor, säger Marie Thelander Dellhag.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.