Meny

16 maj 2016

Företagsnyhet

Välkommen Lena!

Lena Nava kommer att praktisera hos oss på Halmstads Näringslivs AB till och med sista juni. Här berättar hon lite mer om sig själv.

Hej!

Jag heter Lena Nava. Förra året återvände jag till min hemort, Halmstad, efter mer än 35 år i Houston, Texas, USA.  Där arbetade jag med administration på ett förvaltningsbolag inom kommersiella fastigheter i många år.
Jag har två vuxna barn som fortfarande bor i USA, men min mamma, syskon, samt barndomsvänner bor fortfarande här i Halmstadområdet och givetvis kan vi nu umgås med varandra ofta.

Jag har under en period genomgått en utbildningskurs på Iris Hadar i Halmstad, och blev nyligen glatt överraskad över att få möjlighet till en praktikplats här på Halmstads Näringslivs AB; ett litet, trevligt företag med stora ambitioner, vars mål jag personligen anser är att verkligen ”sätta Halmstad på kartan”.

Jag är tacksam för just denna chans och hoppas att jag kan bidra med mina egna livs- och arbetserfarenheter här på Halmstads Näringslivs AB.

Det har förekommit enormt stora förändringar i Halmstad sedan mina barndomsår. Jag ser jag fram emot de nya kunskaper jag kan lära mig och ta med mig härifrån när min praktikplats går mot sitt slut.Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.