Meny

09 maj 2016

Pressmeddelande

OnePartnerGroup öppnar kontor i Halmstad

Vi växer vidare och Hallandskontoret, beläget i Falkenberg, utökar nu sin verksamhet med ett kontor i det nya kontorshotellet WeSpace vid Högskolan i Halmstad.

Trion från kontoret i Falkenberg har arbetat med rekrytering, bemanning och utbildning i många år. Deras engagemang ligger i att utveckla företag och människor samt att få dem att växa. Carl, Carina och Maria drivs av samarbetet med de lokala företagen, att lära känna dem och hjälpa dem med såväl kompetensförsörjning som HR-stöd.

- Vår etablering i Halland går enligt planerna. Nu har vi fått möjligheten att öppna ett kontor även i Halmstad. Där får vi fantastiska möjligheter att ge våra kunder, konsulter och kandidater bra service och vi får möjlighet till att vara nära våra kunder i Halmstad, säger Carl Mårtensson, verksamhetschef på OnePartnerGroup Halland.

Om företaget

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra 800 konsulter är vi verksamma på ett 20-tal orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

På bilden: Carl Mårtensson, Carina Nyberg och Maria Skärström.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.