Meny

09 maj 2016

Guldmorgonreportage

Fullbokat på Guldmorgon den 1 juni på Kvibille Gästgiveri

Tack alla ni som vill vara uppe med tuppen tillsammans med oss i Kvibille. Men nu är det fullbokat. Det finns möjlighet att anmäla sig till en reservlista.

Skicka en e-post till Åsa Elofsson så ser hon till att föra upp dig på reservlistan.

Onsdagen den 1 juni är det återigen dax för Guldmorgon. Denna gång med tema: Besöksnäring - bo, äta, göra, resa. Vi hälsar er välkommen till en vällagrad, vacker och ädel ort som ståtar med ett 100-årigt mejeri som försörjer Sverige med cheddar och ädelost. I Kvibille glider man liksom inte fram på en räkmacka utan säger cheese och drar iväg på ostmackan istället.

På programmet hittar du bland annat Annika Lindhe, vd på Halmstads Näringslivs AB, Anders Emanuelsson från Kvibille Gästgivaregård, Ann-Charlotte Ericsson, Utvecklingsledare Besöksnäring på Region Halland, Johan F. Lundberg, vd på Destination Halmstad, Thelma Banzon, mejerichef, Kvibille Mejeri, Lennart Eriksson, ”borgmästare” i Kvibille Allförening/Samhällsförening, Rolf Nilsson och Bengt Olofsson från Farmartjänst och Rent a Tent.

Självklart får du också möjlighet att vara med på en smygpremiär av den sprillans nya ostbutiken i Gästgiveriet. Och kan få spännande historik, minst ett spöke utlovas!

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.