Meny

27 apr 2016

Pressmeddelande

Eurostop firar 25 år – och nyetableringarna fortsätter att rulla in

I veckan är det 25 år sedan Eurostop slog upp portarna för första gången. Mycket har hänt sedan dess och mycket är på väg att hända framöver i och med den expansion som pågår. Mitt i 25-årsfirandet presenteras ytterligare helt nya aktörer som väljer att etablera sig i hallänningarnas framtida köpcentrum.

Modeutbudet stärks för både kvinnor och män med Vero Moda och Jack & Jones. Det bästa inom skomode tillkommer med Scorett och Håkanssons. För accessoarer, smycken och klockor välkomnas Halmstads Urmakeri (HUR) och Smycka – med moderiktiga smycken från de starkaste varumärkena såsom exempelvis Georg Jensen, Thomas Sabo och Guess. Det anrika Gerdas Te & Kaffehandel erbjuder kaffe och te från världens alla hörn, ge-bort presenter och afternoon tea. Ytterligare satsningar är Vacker – ett nytt butikskoncept inom hårvård och skönhet med välkända hårvårdsprodukter, och Sveriges största optikerkedja- Synsam för både bättre seende och utseende.

- Det är fantastiskt roligt att vi knutit till oss flera såväl nationella som lokala butikskoncept och inom kort kommer vi att kunna presentera ytterligare nyheter. Etableringsarbetet löper på enligt plan och vi är på god väg att skapa Hallands absolut främsta och en av Skandinaviens bästa handelsdestinationer, säger Kati Stork Uthyrningsansvarig, Eurocommercial Properties.

Utbyggnaden av det nya köpcentret sker i ett antal etapper. Satsningen innebär en total förnyelse och kommer att resultera i ett helt nytt exteriört och interiört utseende. Just nu pågår den omfattande expansionen söderut för fullt. Första etappöppning planeras till slutet av oktober 2016 och helt färdigt väntas hallänningarnas nya shoppingcenter stå hösten 2017.

Utöver ytor för spännande shopping byggs också en inbjudande miljö, frestande restauranger och caféer, familjerum och flera sköna loungeytor.

– Vi vill göra något riktigt bra för hallänningarna. Målet är att skapa en inspirerande och välkomnande oas för upplevelser, möten och shopping. Vi satsar på att gå från 30 till 90 butiker, caféer och restauranger när hela köpcentret står färdigt, avslutar Mats Jäderberg Centrumchef på Eurostop.

Interiör Illustration: Ågren – en del av Ramböll

Länkar och relaterat material

Eurostop Halmstad webbplats

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.