Meny

23 apr 2016

Företagsnyhet

Ta en välgörande promenad

Vi fick en hälsning från Rotary som hoppas att så många som möjligt vill göra en insats för rent vatten i Afrika. Så ta steget mot en bättre värld - boka in den 14 maj!

Så här presenteras möjligheten att göra skillnad:

"Den 14:e maj mellan kl 10-15 är ALLA välkomna till Norre Katts park! Våra sponsorer betalar 5kr per gående, pengar som oavkortat går till ett omfattande arbete för rent vatten i Afrika, samt till våra deltagande lokala föreningar! Så se till att säga till både vänner, barn, barnbarn, mamma, pappa, far- och morföräldrar och alla andra att hänga med!

Föreningarna tillsammans med våra 15 sponsorer och partners kommer att ha massor med spännande aktiviteter!! Och självklart blir det en tävling bland alla er som går promenaden! Varmt välkomna!
Och glöm inte att bjuda in era vänner, charing is caring!
Kram från oss!"

"Halmstad går för vatten" är en promenad till förmån för Rotaryprojektet "Rent vatten i Afrika", där hälften av intäkterna från insamlingen oavkortat går till rent vatten i Afrika och till de medverkande föreningarna.
Insamlingen sker genom att sponsring där våra sponsorer betalar 5kr per deltagare som går promenaden från och tillbaka till Norre Katts park – längs med Nissan.

Det kommer att finnas sponsor-/partneraktiviteter i Norre Katts park, och föreningsaktiviteter längs med poängpromenaden.

Visionen är att få 2000 promenerande personer, att få minst 10 föreningar, 100.000 kr till rent vatten i Afrika och 100.000 kr till deltagande föreningar i Halmstad kommun.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.