Meny

22 apr 2016

Reportage

Lär känna Nidal, Hiba och Fares

På Guldmorgon den 20 april fick Halmstads kommuns integrationssamordnare Annika Vannerberg sällskap på scen av tre "levande CV:n", advokaten Nidal Al Fashtaki (andra fr. v.), elingenjören Fares Dalati (tredje fr. v.) och lärarinnan Hiba Alammarin (till höger). Vi vill såklart presentera dessa tre lite närmre för er som inte var där.

Nidal Al Fashtaki

Advokaten med stort nätverk. Examen vid Universitetet i Damaskus och sju års erfarenhet av att driva advokatbyrå. Har praktiserat hos Annika på Halmstads kommun och söker nu nya uppdrag.

Kom i kontakt med Nidal på LinkedIn

Fares Dalati

Möt den 35 årige telekommunikationsingenjören som arbetat sju år på Syriatel, Syriens största telekombolag, innan han kom till Sverige. Fares har studerat två år vid Universitetet i Damaskus och 5 år i Jordanien. Han vill utvidga sitt nätverk, förbättra språket och hitta nya utmaningar.

Kom i kontakt med Fares på LinkedIn

Hiba Alammarin

26 årig lärare för årskurs 1-4 med mastersexamen. Hiba har studerat både i Syrien och i Kairo. Doktorsstudierna fick hon avbryta pga kriget i Syrien. Hiba vill gärna fortsätta att studera i Sverige och drömmer om att lära andra att prata Svenska.

Kom i kontakt med Hiba via e-post

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.