Meny

07 apr 2016

Företagsnyhet

Vem blir Årets Marknadsförare i Halmstad?

Den 4 november 2016 är det åter dags för Galan för Halmstads näringsliv. Nu har du chansen att vara med att nominera årets vinnare.

Det är dags att börja fundera på vem du vill se som årets vinnare. Marknadsföreningen efterlyser Årets Marknadsförare 2016. Du behöver vara medlem i MiH för att kunna nominera.

Kriterier för Årets Marknadsförare i Halland 2016

Till Årets Marknadsförare kan företag eller organisationer som gjort ett framstående arbete inom marknadsföring väljas. De föreslagna ska bedriva egen verksamhet i Halland, d.v.s.  man kan inte bli nominerad om marknadsföringen leds från huvudkontor utanför länet. Årets marknadsförare ska vara en förebild och präglas av nytänkande i sitt marknadsföringsarbete som andra kan bli inspirerade av. Marknadsföringsinsatsen ska vara en del i en långsiktig uttalad strategi som skall ge  ett bestående positivt resultat. Årets Marknadsförare 2016 utses baserat på tidsperioden september 2015 - augusti 2016.

Mejla dina förslag senast onsdagen den 31 augusti till canita@mih.nu

Årets Marknadsförare utses på Galan i Halmstad den 4 november 2016 på Hotel Tylösand. Vinnaren representerar Halland och kan bli Årets Marknadsförare i Sverige som utses på Tendensdagen den 20 oktober i Stockholm.

Text: Evelina Ekström, praktikant från Centrum för Informationslogistik, CIL, en högskola i Ljungby.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.