Meny

29 mar 2016

Företagsnyhet

Nominera till priset Årets Nybyggare

Förra året fick Alpha Ousmane som driver kafferosteriet I am Coffee på Slottsmöllan i Halmstad nybyggarpriset Årets nystart. Nu är det dags att nominera nya värdiga pristagare!

Känner du Årets pionjär/nybyggare? Nu har du möjligheten att nominera årets nybyggare eller pionjär i vår region. Nomineringsperioden är öppen 4 mars – 14 april. Utmärkelsen lämnas till en person med utländsk bakgrund, som med begränsade resurser startat och utvecklat sitt företag i regionen.

I arbetet med att lyfta fram goda exempel och förebilder har IFS instiftat priset Årets Nybyggare. Priset delas ut i två olika kategorier, Nybyggarpriset och Pionjärspriset, och stöds av SEB och ALMI: Nybyggarpriset delas ut till en företagare med utländsk bakgrund som under en kort tid i Sverige har nått framgång i sitt företagande.

Vinnaren kvalar till uttagningen inför Hans Majestät Konung Carl den XVI pris till Årets Nybyggare. Pionjärspriset går till en person med utländsk bakgrund som bott i Sverige under en längre tid och som genom hårt arbete har lyckats skapa ett tillväxtföretag som står för nytänkande i sin bransch
www.aretsnybyggare.se

Bilden på Alpha har vi lånat från Slottsmöllans hemsida.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.