Meny

23 mar 2016

Företagsnyhet

Tävla om SKAPA-priser 2016

Uppfinningar som kan utvecklas till innovationer är nyckeln till Sveriges välstånd. Vi bär på en stolt uppfinnartradition allt sedan Alfred Nobels dagar. Stiftelsen SKAPA vill därför uppmuntra idérika människor genom att dela ut Sveriges största innovationspris – SKAPA-priset.

Senast den 10 april kan du lämna in ditt bidrag för att vara med och tävla om Stiftelsen SKAPAs två priser: SKAPA Utvecklingspris och SKAPA Framtidens Innovatörer.

SKAPA Utvecklingspris

SKAPA Utvecklingspris är instiftat till minne av uppfinnaren Alfred Nobel. Syftet är att ge stöd åt uppfinnare så att de kan utveckla sina uppfinningar till produkter och tjänster på marknaden. Förutom det nationella priset på 550 000 kronor som får fördelas på maximalt tre pristagare får 24 länsfinalister vardera 10 000 kronor samt diplom.

SKAPA Framtidens Innovatör

Var fjärde nyregistrerat företag har startats av en ung person, under 30 år. För att uppmuntra ännu fler unga att våga tro på sina idéer och bidra till Sveriges utveckling lanserades 2011 utmärkelsen SKAPA Framtidens Innovatör.

Läs mer och tävla om SKAPA-priserna 2016

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.