Meny

18 mar 2016

Företagsnyhet

Halmstadföretaget MTA - A great place to work

Jättegrattis till MTA Bygg och Anläggning som är så strålande bra att de åter igen har kvalat in som en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Det här företaget har sedan starten 2010 haft en fantastiskt bra utveckling. De har redan hunnit etablera sig i både Varberg och Helsingborg. Ett av de riktigt stora jobben är bygget av Eurocommercials nya köpcentrum Eurostop. Det får vi anledning att återkomma om. Men idag gratulerar vi MTA och deras antställda till att de är en av Sveriges bästa arbetsplatser. Det glada gänget som syns på bilden var upp till Stockholm för att fira sin utmärkelse (bilden har vi lånat från MTA:s facebooksida).

Här är pressmeddelandet i sin helhet:

MTA Bygg och Anläggning är återigen en av Sveriges bästa arbetsplatse enligt Great Place to Works årliga medarbetarundersökning.

Tommy Zryd, vd MTA Bygg och anläggning säger ”Vi är oerhört stolta och glada över att för tredje året i rad bli utsedda till en av Sverige bästa arbetsplatser i kategorin 50-250 anställda. Vår största framgångsfaktor för den tillväx vi haft sedan starten 2010 är vår engagerade personal. Denna återkommande utmärkels från Great Place to Work® visar att vår långsiktiga satsning på arbetsglädje och trivsel genererar konkurrenskraft och lönsamhet.”

Maria Grudén, vd Great Place to Work Sverige, kommenterar årets resultat så här:
"MTA Bygg och Anläggning är i år det högst rankade bolaget i sin bransch på listan över
Sveriges Bästa Arbetsplatser. Arbetsglädje och enkelhet gör kulturen på företaget unik och
medarbetarna känner sig sedda och engagerade."

Utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplatser är indelad i tre kategorier; små-, medel- och stora organisationer. Great Place to Work Institute grundades i USA 1983 och priset för de bästa arbetsplatserna har delats ut i Europa i tolv år. Listorna över Sveriges Bästa Arbetsplatser baseras bland annat på en undersökning bland företagens medarbetare som får fylla i svar på 59 påståenden om sin arbetsplats.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.