Meny

14 mar 2016

Företagsnyhet

Välkommen Evelina!

Evelina ska praktisera hos oss på Halmstads Näringslivs AB i två månader. Vi ser verkligen fram emot den här perioden och hoppas att hon ska trivas hos, och med, oss. Här presenterar hon sig själv.

Hej! Jag heter Evelina Ekström, är 25 år gammal och bor i Halmstad tillsammans med min sambo, Tobias och våra två katter. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner och familj. Jag studerar idag mitt sista år på en högskola, Centrum för informationslogistik som ligger i Ljungby. 

Jag läser en utbildning inom marknadsföring och försäljning till företag och det är nu dags för min sista praktik. Lyckligtvis har jag fått chansen att få följa med Åsa och hennes medarbetare på Halmstad Näringslivs AB under 8 veckors tid. Under dessa två månader önskar jag att få lära mig så mycket som möjligt inom kommunikation och marknadsföring.

Under denna tid har jag även fått i uppdrag att utvärdera Halmstads Näringslivs nya hemsida som sattes i bruk i slutet av januari i år. Ett antal företag i Halmstad kommer att kontaktas för att se vad de tycker om den nya hemsidan. Jag ska ta reda på vad som är bra samt vad som bör förbättras med sidan. Utifrån detta ska jag sammanställa ett antal rekommendationer till Halmstads Näringslivs AB som en grund för det fortsatta utvecklingsarbetet.

Länkar och relaterat material

Företagets webbplats

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.