Meny

01 mar 2016

Pressmeddelande

Ny Ekonomichef på DH Solutions

Från den 1 april kommer Johanna Pousette att inneha rollen som Ekonomichef på huvudkontoret i Halmstad.

Johanna kommer med sin gedigna erfarenhet, senast 5,5 år som VD och Ekonomichef på badrumsföretaget Noro, att vara en viktig kompetens i DH Solutions organisation och utveckling.

-    Det känns jättespännande att börja på DH Solutions. Det verkar vara ett gott gäng här på företaget och jag känner mig verkligen välkommen. Jag ser fram emot att tillsammans med organisationen bidra till effektiv styrning och bättre lönsamhet, säger Johanna.

DH Solutions är Hallands största och äldsta IT-företag med över 40 år i branschen och har ett brett erbjudande, regionalt, nationellt och internationellt. De traditionella produktområdena IT-tjänster och Affärssystem erbjuds regionalt och nationellt medan systemutveckling och egna lösningar också erbjuds internationellt. I Sverige finns DH Solutions i nuläget med kontor på tre orter och har under de senaste åren utvecklats kraftigt även internationellt.

Under 2014 uppmärksammades DH Solutions på den traditionella Galan anordnad av Halmstad Näringslivs AB när de vann pris för Årets Innovationsföretag främst på grund utav framgångarna med det egenutvecklade ärendesystemet DH Anticounterfeit ett system som idag har användare i över 30 länder.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.