Meny

16 feb 2016

Pressmeddelande

DH Solutions kamp mot piratkopiering fortsätter i eget bolag

Växande marknad och ökad kundtillströmning gör att Halmstadföretaget DH Solutions lägger verksamheten kring produkten DH Anti-counterfeit i ett eget bolag.

DH Anti-counterfeit är ett webbaserat system för effektiv ärendehantering av hela den immaterialrättsliga processen kring bekämpande av piratkopior. Systemet började marknadsföras 2013 och har idag användare i över 30 länder.

Det är främst internationella koncerner med kända varumärken som är målgruppen. Bland kunderna märks världskända varumärken inom elektronik, mode, dryck och bilindustri.

”Ett nytt bolag ger oss bättre förutsättningar för fokus. Vi har en stor kundtillströmning och genom att lägga verksamheten i ett eget bolag ger det oss möjligheten att växa optimalt”, Joakim Gustafsson VD DH Solutions.

Sedan 1972 har vi hjälpt våra uppdragsgivare att använda IT för att förenkla och underlätta medarbetarnas vardag. Vår styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med stort tekniskt kunnande och en kundnära arbetsmodell. Att skapa kundnytta som genererar bättre affärer - det är vår syn på smarta IT-lösningar.
 


Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.