Meny

15 feb 2016

Pressmeddelande

Vikarieauditon på ICA Maxi Flygstaden

Speed-dejting och audition på Halmstads teater är ett nytt och modernt grepp som lanseras av ICA Maxi Stormarknad på Flygstaden, Halmstad, föratt rekrytera sommarjobbare och vikarier till sin mångsidiga arbetsplats med cirka 60 000 kunder i veckan.

ICA rekryterar vikarier genom audition

Pressinformationen skickades 2016-02-10.

Speed-dejting och audition på Halmstads teater är ett nytt och modernt grepp som lanseras av ICA Maxi Stormarknad på Flygstaden, Halmstad, för att rekrytera sommarjobbare och vikarier till sin mångsidiga arbetsplats med cirka 60 000 kunder i veckan.

– Många anmäler sitt intresse och vill sommarjobba hos oss, inte minst ungdomar, och för att rationalisera men också popularisera rekryteringsprocessen får vi på det här viset chansen att träffa alla dem som ansöker, förklarar ICA-handlare Tommy Fransson.
 
– Vi har ett behov av ungefär 60 semestervikarier i olika funktioner på olika avdelningar i stormarknaden, fortsätter han. Genom speed-dejting får alla intresserade en möjlighet att göra en presentation av sig själva. Det här är det enda tillfället att söka sommarjobb hos oss. Enda kravet vi ställer är att de sökande har fyllt 18 år och har med ett fotografi på sig själva. Vi tror och hoppas på god respons och långa köer utanför teatern när det är dags…
 
Lördagen den 13 februari kl 7.45 öppnas dörrarna till Halmstads teater för ICA Maxis Flygstadens unika audition. Efter ett kortare föredrag, start kl 8, med information om företaget, dess värderingar och visioner, blir det tre minuters fortlöpande speed-dejting vid 15-17 ståbord med representanter från ICA Maxi Flygstaden.
 
Förhandsintresset är stort. Förutom annonsering i dagspressen har informationen spridit sig stort på sociala medier. På Facebook har i skrivande stund 40.000 personer tagit del av ICA Maxi Flygstadens inbjudan till audition.

Bilden som illustrerar pressinformationen har vi saxat från Hallandsposten. Artikeln var införd den 15 februari.


Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.