Meny

11 feb 2016

Pressmeddelande

VD för Halmstads Näringslivs AB utsedd

Styrelsen för Halmstads Näringslivs AB utsåg på onsdagen Annika Lindhe till VD under det år då Karolina Davidsson kommer att vara föräldraledig.

Halmstads kommun - Pressmeddelande 2016-02-11
 
- Jag ser verkligen fram emot att leda bolagets verksamhet under det här året. Det är imponerande att se kommunens starka vilja att skapa samspel och ett gott företagsklimat, säger Annika Lindhe.

- Jag är mycket glad över att vi kunnat rekrytera Annika Lindhe till uppdraget. Hon har de erfarenheter som krävs för att HNAB ska kunna fortsätta att arbeta i ett högt tempo med att stödja näringslivet, säger Carl Fredrik Graf (M), ordförande i HNAB.

Annika Lindhe kommer under cirka ett år att ersätta VD Karolina Davidsson, som påbörjar sin föräldraledighet i mars. Annika Lindhe har arbetat inom det privata och offentliga näringslivet. Närmast kommer hon från Högskolan i Halmstad där hon i rollerna som projektledare och samverkanskoordinator bland annat har utvecklat Karriärcentrum, med fokus på karriärutveckling och samverkan med arbetslivet. Dessförinnan var hon utvecklingsledare på Region Halland och ansvarade för ett 30-tal personer inom projektet Tillväxt Halland.

- Bredden i min bakgrund med erfarenhet från både den offentliga och den privata företagsvärlden tror jag är en styrka. Näringslivsbolaget har ett arbetssätt som tilltalar mig. Verksamheten präglas av energi, enkelhet och engagemang och så ska vi fortsätta att arbeta, säger Annika Lindhe.

Halmstads Näringslivs AB bildades 1995 med målet är att stimulera företagandet och tillväxten i kommunen. Uppdraget är att finnas till för näringslivet; alla som vill starta företag, utveckla sitt befintliga eller etablera sig i Halmstads kommun.

Foto: Anders Göransson


Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.