Meny

21 jan 2016

Pressmeddelande

Tillväxtdagen omvandlas till något nytt

Framtiden är redan här. Det är dags att gå vidare! 2010 startade Halmstads Näringslivs AB tillsammans med ett antal engagerade samarbetspartners mötesplatsen Tillväxtdagen i Halland. Det fanns då ett stort behov av en inspirerande mötesplats för näringslivet.

Senaste åren har det skapats flera nya fantastiska arenor för denna typ av möten, bland annat Frukostklubben som drivs av Marknadsföreningen i Halland. En gång i månaden har företag möjlighet att ställa ut på minimässa och lyssna på intressanta föreläsare inom en rad olika områden. Vi är glada för denna positiva utveckling av både koncept och nätverkande.

Samarrangemang med Ung Företagsamhet

Tillväxtdagen har genomförts i samarbete med Ung Företagsamhet flera gånger. Vi tror nog att många kan hålla med om att just de tillfällena har varit de bästa och mest energirika. Det vill vi ta vara på och känner därför att det är dags att utveckla Tillväxtdagen till något nytt. Med fokus på framtiden och ungdomars möjligheter till företagande och arbete.

Så häng med den 10 mars 2016 – för då landar FRAMTIDSMASKINEN på Halmstad Arena!

Där och då kommer du bokstavligen får träffa dina framtida kollegor, kunder och leverantörer! Det blir diskussioner och inspiration med fokus på framtid.

Läs mer på www.framtidsmaskinenhalland.se

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.