Meny

14 dec 2015

Pressmeddelande

Halländsk restauratör storsatsar på Eurostop

Vad har Heagårds Skafferi AB, Design Only och NilsonGroup gemensamt? Jo, tillsammans med närmare 20 andra koncept kommer de att öppna upp på det om- och tillbyggda köpcentret.

Detta presenterades vid en exklusiv pressträff på köpcentret idag, måndagen den 14 december.

Mikael Wallins restaurangsatsning med Heagårds Skafferi AB på närmare 1300 m2, kommer att innebära flera spännande matkoncept i helt ny tappning och erbjuda en stor variation av smaker. Restaurangytan kommer att öppna i samband med den stora invigningen hösten 2017.

- Vi ser med glädje fram emot att öppna upp i det nya köpcentret. Vi vill skapa känslan av en saluhall där det finns plats för många smaker. Vi kommer att erbjuda allt från finare husmanskost till smakrika tapas, asiatiskt med sting och lyxiga American burgers. Givetvis kommer det att erbjudas färskt bröd, ostar och andra delikatesser att köpa med sig hem. Restaurangytan kommer också att innehålla inredningsbutik 

– du kommer helt enkelt att ha möjlighet att köpa stolen du sitter på, säger Mikael Wallin Vd på Heagårds Skafferi AB

Som på ett pärlband presenterades dessutom närmare 20 ytterligare aktörer som är kontrakterade för etablering. Ett helt uppdaterat livsmedelsutbud är nu säkrat med COOP:s senaste koncept som återkommer till centret under 2017 på 4 300 m2. 

Det absolut bästa inom sportmode tillkommer med Stadium. Inom mode är några av de absolut starkaste koncepten i Norden säkrade i och med: Cubus, Gina Tricot, MQ, Bik Bok, Carlings, Volt, Din Sko, Jerns, Ecco, Radical Sports och Nilson. Design Only som samarbetar med några av världens starkaste varumärken kommer att stå för högsta kvalité på sina 400 m2. Rituals, Lyko, Panduro och Tele 2 är också klara.

- Vi har noga valt ut de butiker vi nu kan presentera och har vi kommit en bra bit på vägen att skapa Hallands absolut främsta och en av Skandinaviens bästa handelsdestinationer. Nu fortsätter arbetet med att knyta tilloss många fler internationella, svenska och halländska butikskoncept, säger Fredrik Forsling, Uthyrningsansvarig, Eurocommercial Properties

- Det är fantastiskt roligt att så många nya aktörer väljer att etablera sig i vårt framtida köpcentrum. De här kontrakten vittnar om att vi är på väg att nå vår vision om en inspirerande och välkomnande oas förupplevelser, möten och shopping, avslutar Mats Jäderberg, centrumchef på Eurostop

Snabbfakta Eurostop Halmstad

Ägare: Eurocommercial Properties, en av Europas mest erfarna ägare av köpcentrum. I Sverige äger Eurocommercial tio köpcentrum värda totalt 6,2 MDR SEK. 

Placering: Vid E6:ans södra infart till Halmstad
Antal butiker: 30 butiker. Efter om- och tillbyggnad runt 90 butiker, restauranger och caféer. Handelsyta: Efter om- och tillbyggnad runt 40 000 m2.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.