Meny

20 nov 2015

Pressmeddelande

Pennybridge är ett av världens mest innovativa företag

Pennybridge har utnämnts till ett av världens mest innovativa företag 2015 och det finns sammanlagt bara 100 företag med på den.

Företaget Pennybridge som lanserat en digital insamlingstjänst med syfte att underlätta för både privatpersoner och företag att stötta välgörenhet, har nu tilldelats utmärkelsen "Red Herring Top100 Global Award" vilket betyder att de är ett av årets 100 mest innovativa företag i världen. Ett prestigefyllt erkännande.
Utmärkelsen delas årligen ut av det amerikanska magasinet Red Herring till de bolag som visat sig mest innovativa inom teknik och affärsmodeller. Underlaget baseras på över 1000 företag från mer än 40 nationer. De nominerade företagen bedöms efter en rad kvalitativa och kvantitativa mått, bland annat teknisk innovation, finansiella resultat, tillväxtkriterier, ledningens normer, utförande, potentiell globalisering mm.

"Att välja ut de företag som har starkast potential var ingen liten uppgift", säger Alex Vieux, utgivare och VD för Red Herring. "Efter noggrant övervägande och diskussion, kunde vi slutligen utse Top100 bland hundratals kandidater från hela världen. Vi anser att Pennybridge förkroppsligar visionen, drivet och innovationsförmågan som definierar en framgångsrik entreprenöriell verksamhet. Pennybridge bör vara stolta över sin prestation.”

"Vi är otroligt glada för den här utmärkelsen. Den ger en tydlig signal om att det vi gör har en efterfrågan, och ger oss dessutom både publicitet och vidgar vårt nätverk både i Nordamerika men även globalt, säger Daniel Bergqvist, vd och grundare av Pennybridge. 

"Och det känns ju kul att de som trott på oss från början som t.ex. ALMI och Science Park Halmstad får en bekräftelse på att det vi gör är värdefullt och rätt”
 

Jättestort grattis från oss på Halmstads Näringslivs AB!

Länkar och relaterat material

Pennybridge webbplats

Bilden från prisutdelningen av Red Herring Top 100 Global har vi lånat från Pennybridges FB-sida.

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.