Meny

13 nov 2015

Företagsnyhet

Halmstad Citys årliga citymingel

Torsdagen den 12/11 hölls Halmstad Citys årliga citymingel där årets glädjespridare, initiativtagare och säljare utsågs.

Årets Säljare 2015: Pernilla Stockenberg, RockStyle

Pernilla brinner för service och är en professionell säljar som alltid sätter kunden i fokus.Hon är alltid glad och är en glädjespridare såväl mot kunder som medarbetare. Pernilla får kunden att känna sig speciell och hjälper gärna till med goda råd. Hennes härliga sätt och goda service bidrar till nöjda kunder som lämnar butiken med ett leende

Årets Initiativtagare 2015: Maibritt Jersby, Skechers Store

Med sin fantastiska energi och ett stort hjärta sprider Maibritt glädje och ljus runt omkring sig. Hon delar gärna med sig av sin kunskap och sina erfarenheter för att på bästa sätt lyfta en medmänniska. Maibritts initiativ med att ta emot nyanlända Noor med öppna armar som praktikant i butiken förtjänar att uppmärksammas.

Årets Glädjespridare 2015: Sofia Johansson, SODA

Sofia har ett hjärta av guld och brinner för ett levande City. Med stor utstrålning och en känsla för det unika är det många som efterfrågar goda råd av just Sofia på SODA. Hon har en positiv inställning som smittar av sig bland både kunder, medarbetare och andra i hennes omgivning. 

Länkar och relaterat material