Meny
Exempelbild

12 nov 2015

Pressmeddelande

Mecs får AAA-status för tredje året i rad

Mecs webb och reklambyrå i Halmstad fortsätter att bygga ett högt förtroende på marknaden. Bland Sveriges 13 288 reklambyråer är det enbart 0,66% som i år nått samma utmärkelse. Mecs har lyckats erhålla en AAA-status för tredje året i rad beror på ett helt nytt sätt att tänka när det gäller framtidens kommunikation.

Den snabba utvecklingen av medier samt komplexiteten i att göra rätt medieval har skapat ett stort marknadsbehov av att hitta en långsiktig och komplett affärspartner när det gäller reklambyråjänster. Framtidens kommunikation ställer höga krav på en tydlig strategi och en mångsidig kompetens. Att på ett flexibelt sätt utifrån kundens behov få alla mediekanaler, nya som traditionella, att samverka så att summan av helheten blir långt effektivare än delarna var och en för sig.

Tack vare en tidig insikt har Mecs mobiliserat rätt resurser inom såväl varumärkes- och kommunikationsstrategi som innefattar produktion inom all media – print, webb, foto och rörligt media. Detta har bidragit till Mecs vuxit snabbt de senaste åren.

Mecs AB, som funnits i Halmstad sedan 1998, har idag 28 medarbetare och omsättning på 22,2 MSEK. Mecs affärsidé är att under ett och samma tak erbjuda uppdragsgivaren ett komplett utbud av resurser som täcker hela kommunikationsbehovet. 

”Vi vill anlitas för att vi är en modern och affärsmässig reklambyrå som är strategisk innovativa. Då är det en förutsättning att vi i vår egen verksamhet kan visa på ett framgångrikt affärsmannaskap", säger Anna Otterström som är vd på Mecs.

Bisnodes (tidigare Soliditets) ratingsstandard AAA är gemensam för alla nordiska länder och är till för att hjälpa företag att göra bättre och säkrare affärer. AAA-statusen har hög igenkänningsfaktor, även internationellt, och är värdefull för såväl kunder som leverantörer. För att uppnå AAA krävs att det att företaget omsätter mer än 2 miljoner kr, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.

Länkar & Relaterat material

www.mecs.se