Meny
Exempelbild

Ligula Hospitality Group tar över Hotell Eurostop

Pressmeddelande: Ligula Hospitality Group växer vidare och tar över Hotell Eurostop, Halmstad.

Mellan Eurocommercial som äger fastigheten Eurostop i Halmstad och via ett dotterbolag till Ligula Hospitality Group AB, Cochleari AB, har ett nytt hyresavtal ingåtts beträffande ovanstående hotell (fd Quality Hotel, Halmstad). Tillträde sker per den 1 januari 2016 när nuvarande operatör lämnar verksamheten.

Hotell Eurostop (fd Quality Hotel, Halmstad) har 111 rum, 9 möteslokaler samt restaurang och sysselsätter 15-20 personer. Hyresvärd och hyresgäst har kommit överens om betydande förändringar och uppgraderingar av hotellet kopplat till den totala förändring som hyresvärden vill genomföra av hela shoppingcentret.

”Vi är glada över att få närvaro i Halmstad med detta hotell och de planer som finns för framtiden. Hotellet kommer att ingå i vårt varumärke Good Morning Hotels och fortsatt fokusera på det segmentet av marknaden. Vi ser en stor potential med de planerade ombyggnationer som vi enats om”, säger Uwe Löffler VD Ligula Hospitality Group.

”Efter att ha skannat marknaden efter en lämplig ersättare till nuvarande operatör med ett koncept som passar in i våra planer för hela området fastnade vi för Ligula Hospitality Group. Vi ser fram emot att tillsammans med Ligula utveckla hotellet för framtiden”, säger Martin Bjöörn, Director Sweden Eurocommercial.

Länkar & Relaterat material

Läs mer om Ligula Hospitality Group AB