Meny

24 mar 2014

Företagsreportage

Vilken mässa! Fylld av energi, liv och rörelse!

Det var ett myller av människor bland alla montrar och utställare. De var där för att upptäcka vad näringslivet i Halland har att erbjuda. Det knöts kontakter, utforskades möjligheter och minglades. Tillväxttorgets program med bland annat Morgan, Boris Lennerhov och Misslissibell var uppskattat. Jennifer från Sannarpsgymnasiet var på plats. Här berättar hon om sina intryck av mässan på Tillväxtdagen den 14 mars 2014.

Mitt namn är Jennifer och jag var en av de 4500 personerna som besökte mässan på Tillväxtdagen.

Jämfört med förra året då jag också besökte mässan var det i år mer folkrikt och fler utställare. Och de tog initiativ till att gå ut och prata med besökarna.

Jag upplevde även under tiden jag var där att det var en händelserik mässa. Blicken drogs hela tiden åt något håll. Det var till montrar där utställare utförde moment för att visa vad det är de håller på med. Men det kunde också vara till talare. En av dessa var Anna Hammarlund som stod och pratade med olika UF-företag.

Jag befann mig på mässan för att genomföra en uppgift i kommunikation. Jag gick runt för att få en känsla av atmosfären, för att granska montrarnas utseende samt utställarnas sätt att dra till sig folk.

Jag kollade även närmare på ett par montrar, vilka var Dramalogen och UF-företaget Getgrip UF. Detta för att se vad de hade för strategi för att locka besökare.

Dramalogen lockade med sin sprudlande energi och uppseendeväckande monter till sig många besökare. Getgrip UF hade en trevlig monter med frukt och godis samt en intressant produkt. Och de fick därmed besök av ett flertal intresserade människor.

Sammanfattningsvis fick jag en positiv inställning av många glada och laddade utställare samt många nyfikna besökare. Redan från start kl. 11 var det folkfyllt vid entrén. När jag kom in möttes jag av en välorganiserad lokal och en livfylld miljö. Och jag gick därifrån med en positiv känsla i kroppen.

Länkar och relaterat material

Företagets webbplats

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.