Meny

05 jul 2012

Företagsreportage

UF-företaget som säkrar sin omgivning

Möt tjejerna bakom Guard Yourself UF

Ung företagsamhet gör en fantastisk insats för att stärka både företagsamheten och självkänslan hos gymnasieungdomar. Inte minst här i Halland.
 
Deras arbete är viktigt, och det är oerhört viktigt är att vi stöttar deras verksamhet. Ett sätt är att ställa upp som rådgivare för ett UF-företag. Åsa Elofsson, kommunikatör på Halmstads Näringslivs AB, är stolt rådgivare åt Guard Yourself UF. Ett UF-företag som drivs av två duktiga tjejer som pluggar ekonomi på Drottning Blankas gymnasium i Halmstad. Linn Rothman är VD och Julia Hansson är kommunikationschef.
 
Vi träffades nyligen för att bl a diskutera marknadsföringsstrategier. Båda tjejerna är ense om att man lär sig väldigt mycket genom att driva UF-företag, det är en bra erfarenhet och de är medvetna om att det är bra att kunna lägga till denna merit i sitt CV.
 
I dagarna har Linn och Julia kommit igång med sin försäljning. Och de tror på sina produkter. Det är en trygghet de själva vill ha. Och vad handlar det om då? Jo, säkerhet. Att kunna freda sig om man hamnar i obehagliga situationer. Den ena produkten är ett larm i form av en nyckelring och den andra produkten är ett SKUNKSPRAY! Blir man antastad så ökar chanserna att klara sig, dels genom att det höga ljudet påkallar uppmärksamhet och dels att sprayet bl a har en stunds paralyserande effekt. De har redan fått beställningar och vid julskyltningen finns de och flera andra UF-företag på Norre Torg. Passa på att ge någon av dina kära och nära en säker julklapp. Skurkar ska lukta skunk!
 
Läs mer om deras produkter på hemsidan (den har de fixat själva!) »
Ett tips är att passa på att göra en beställning. För trygghet och säkerhet.
 
Guard Yourself UF finns självklart på Facebook, sök upp och Gilla!

Länkar och relaterat material

Företagets webbplats

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.