Meny

05 jul 2012

Företagsreportage

Skanska

Fram till 2015 ska Skanska rekrytera 2000 nya medarbetare. Därför tar de hjälp av högskolor och universitet runt om i Sverige för att marknadsföra företaget.

Skanska är ett företag som erbjuder tjänster inom byggentreprenader, bostadsutveckling, fastighetsutveckling och infrastrukturutveckling.
 
Idag har det skånska bolaget 50 000 medarbetare i Europa, USA och Latinamerika. Fram till 2015 planerar de att rekrytera ytterligare 2000 personer.
 
På arbetsmarknadsdagen finns de där dels för att marknadsföra företaget för studenter och dels för att ta emot eventuella intresseanmälning för framtida jobb.
 
I montern kan man boka en tid med Karin som är personalchef och är på plats på mässan i Högskolehallen. De tar inte emot några jobbansökningar på plats utan hänvisar till Skanskas webbsida. Fördelen med det är att man kan skicka iväg en ansökan oavsett var man än befinner sig, det är en del av Skanskas globaliserade verksamhet. Det är också viktigt med den personliga kontakten, det är en av anledningarna till att Skanska ställer ut på mässan.
 
www.skanska.se

Länkar och relaterat material

Företagets webbplats

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.