Meny

05 jul 2012

Företagsreportage

Marknadsföreningen välkomnar sommaren

Marknadsföringen i Hallands Sommarkick-off hölls den 2/6 2010 på Bryggcaféet vid småbåtshamnen i Grötvik. Helena Solheim och Henrik Dagård var där och höll föredrag.

Helena Solheim har företaget Bonvie som arbetar med personlig utveckling. Helena berättade att det är viktigt att ta hand om själen och fokusera på framgång för att få ett gott liv.
 
Framgång kan enligt Helena definieras som mer tid och möjligheter till det man vill. Lyft blicken och se vart du är på väg. Fokusera på att du ska komma dit. Tänk på något som du vill åstadkomma, varje dag. För en dag kan tanken blivit verklighet.
 
Henrik Dagård från Eleiko Sportcenter fortsatte på samma tema. Henrik berättade att det hur viktigt det är med fysisk träning.
 
Den fysiska träningen är viktig för att du ska orka med ditt arbete. Anpassa din fysik efter vilket arbete du har. Även de som har ett stillasittande arbete anstränger kroppen och behöver bygga upp styrka, genom hållningen. Tänk på att återhämtning behövs. För att må bra behöver du äta bra kost med kvalitet på råvarorna.
 
Henrik, som är är före detta tiokampare och bland annat har vunnit silver vid EM i Helsingfors 1994, bör verkligen veta vad han pratar om.

Premiär för Bryggcaféet

Den 6 juni kl. 11.00 öppnar Bryggcaféet för säsongen. En av initiativtagarna berättade att många som lägger till i hamnen frågar efter glass och kaffe men det har tidigare inte gått att få tag på. Men nu blir det ändring på det!
 
Bryggcaféet är ett hobbyprojekt som kommer att ha öppet de dagar när solen skiner, ända fram till solnedgången. Vill du veta mer, besök deras hemsida.

Länkar och relaterat material

Företagets webbplats

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.