Meny

05 jul 2012

Företagsreportage

Logica

Be brilliant together! Det är Logicas stora vision. Oavsett om man har arbetslivserfarenhet eller är en nyutexaminerad student finns det alltid möjlighet till framgång. Så länge man arbetar tillsammans.

Logica är ett brittiskt multinationellt företag som riktar in sig på verksamhetskonsulting, systemintegration, produkter och lösningar inom telekom och IT.
 
Logica är på mässan både för att ta emot jobbansökningar och marknadsföra sig som företag. Det är viktigt för dem att synas inför den nya yngre arbetskraften. De anser att med nya talanger får man ny energi och nya perspektiv. Därför är Logica ett av de företag som gärna anställer nyexaminerade personer och tar emot ansökningar på plats i montern i Högskolehallen.

- Det stämmer överens med vår vision – Be brilliant together.

Det handlar om att dela med sig av kunskap till varandra. Att blanda juniorer och seniorer gör det möjligt att överföra kompetens mellan den yngre och den äldre generationen. De yngre arbetarna kan dela med sig av nya färska metoder och teorier som bidrar till ett bättre arbete. De äldre kan delar med sig av erfarenhet och på så vis hjälper den yngre generationen att etablera sig inom området. Det är något alla i företaget har fördel av.
Logica söker inte bara personal med arbetslivserfarenhet utan vill istället få in oerfaren personal på marknaden. Det leder till erfarenhet. Någonstans måste man börja.

Logica är ett företag som erbjuder arbete inom en massa områden.
- Vi söker allt från datavetare till civilekonomer. Oftast vet studenterna inte om att det finns jobb att söka här, men det är högst aktuellt.
 
www.logica.se


Länkar och relaterat material

Företagets webbplats

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.