Meny

05 jul 2012

Företagsreportage

Klappat och klart - nästan. Tisdag den 20 december är sista chansen att lämna julklapp

JCI Halmstad har samlat in en del av alla de julklappar de vänliga halmstadsborna har skänkt till julklappsprojektet. Ett gäng frivilliga medlemmar i JCI hade en ”fullpackad” kväll. Detta resulterade i ca 250 inslagna julklappar och det bästa av allt, det kommer mer…

Julklappsprojektet är ett samarbete mellan JCI Halmstad, Svenska Kyrkan och barnavdelningen på Halmstads sjukhus. Inlämning av julklappar kan göras på Halmstads Turistbyrå samt Hallands Konstmuseum.

Detta är bara ett av de olika projekt JCI engagerar sig i.

Det här är JCI

Junior Chamber International (JCI) är en internationell organisation för intresserade av ledarskap, entreprenörskap och personlig utveckling i åldern 18-40 år. Med 170 000 medlemmar i 117 länder är JCI världens största organisation för träning inom bland annat ledarskap. Årligen arrangeras en mängd nationella och internationella kongresser, workshops, föreläsningar, seminarier, utbildningar och träningstillfällen. JCI är religiöst och politiskt obunden, och får människor att växa och bli bättre, eller ”Be Better” som är vår utgångspunkt inom JCI.
 
JCI är en ideell organisation. Det betyder bland annat att vi inte styrs av vinstintressen. Vår utgångspunkt är istället åtaganden utan ekonomisk vinning, gärna kopplat till ett samhällsengagemang. Vi utgår också ifrån att allt är möjligt och att man alltid kan bli bättre. Det är med den inställningen JCI har lyckats etablera sig så starkt världen över.

Mission

JCI ska erbjuda utvecklingsmöjligheter som stärker unga människor att skapa positiv förändring.

Vision

JCI ska vara det främst globala nätverket för aktiva medborgare.


Länkar och relaterat material

Företagets webbplats

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.