Meny

05 jul 2012

Företagsreportage

Hej, jag heter Karolina och är ny VD!

Ingress

Först och främst vill jag tacka för förtroendet. Att bli tillfrågad om att gå in som VD för Halmstads Näringslivs AB är en ära. Det var kort varsel och jag hann inte fundera länge innan det var dags att fatta beslut. Och jag tackade ja. För jag tror nämligen starkt på vår verksamhet, att vår service till näringslivet behövs. Att det vi gör faktiskt gör skillnad.
 
Jag och mina kollegor är till för er företagare. Ett bra företagsklimat i kommunen ger dessutom i förlängningen en positiv arbetsmarknad. Innan jag började som näringslivsutvecklare på Halmstads Näringslivs AB var jag regionchef för Ung Företagsamhet Halland. Jag vet hur viktigt det är att bli sedd, lyssnad på och lyft. Och det gäller också att hitta glädjen i företagandet, för det är mycket slit. Vi måste vara lyhörda för entreprenörerna som vill utvecklas. Det är något jag alltid kommer att ha med mig.
 
Tack alla ni som på olika sätt hört av er med glada tillrop och hälsningar när min VD-tjänst blev officiell. Det värmer verkligen. Fram tills vi vet vad organisationsöversynen resulterar i ska jag leda bolaget, och det ska jag göra med glädje! Vi står inför en mängd projekt och utmaningar. Entreprenörskolan drar igång den 6 september, vi ska genomföra ytterligare två Guldmorgon i år. Den årliga Galan för att hylla näringslivet i Halmstads kommun går av stapeln den 4 november. Dessutom har vi seminarium om offentlig upphandling på gång. Utöver detta ska vi givetvis jobba vidare på att stötta alla som vill starta företag, utveckla sitt företag eller etablera sig här. Service är jätteviktigt. Alla ni som kontaktar oss ska kunna känna er trygga med att ni får respons. Kan vi inte svara direkt ska ni veta att frågan förs vidare.

Jag tänker inte bli långrandigare än så här. Ni vet att jag och mina kollegor finns till för er. Jag hoppas att vi kommer att träffas i många sammanhang där företagande och entreprenörskap står i fokus. Det är ju det jag brinner för.

Karolina Davidsson
VD för Halmstads Näringslivs AB från och med den 1 september 2011


Länkar och relaterat material

Företagets webbplats

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.