Meny

05 jul 2012

Företagsreportage

Företagarnas kongress i Halmstad har dragit igång

Mellan den 1 till 3 juni 2012 pågår Företagarnas nationella kongress i Halmstad. Det är Sveriges största företagarorganisation som omfattar 75 000 företag i en mängd olika branscher.

Vi i Halmstads kommun och på Halmstads Näringslivs AB är stolt huvudpartner till arrangemanget.
 
Det här är ju en fantastisk möjlighet att visa upp Halmstad för hela Sverige ur flera lägen. Etableringsläget, mötesläget och många, många fler guldlägen.
 
Ordförande för Företagarna Halmstad, Thomas Jansson, inledde kongressen. Därefter följde ett välkomsttal av Carl Fredrik Graf (M), kommun-styrelsens ordförande, och Karolina Davidsson, VD för Halmstads Näringslivs AB.
 
Jens Spendrup, ordförande för Företagarna Sverige, talade kring globalisering, ungdomsarbetslösheten, att tillväxten i första hand sker i små och medelstora företag och mycket mer.
 
Programmet fortsatte med Gustaf Fridolins (MP) syn på företagande. Det är ett späckat program för Företagarna har mycket att gå igenom på sin agenda.
 
I Halmstad tycker vi alltid att det är läge för samverkan så därför samsas Halmstads Näringslivs AB, Halmstad & Co samt Halmstad Hamn AB i utställarmontern. Vårt gemensamma tema är så klart läget. Oavsett om det gäller etableringar eller möten. Alla är välkomna till Halmstad!

Länkar och relaterat material

Företagets webbplats

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.