Meny

05 jul 2012

Företagsreportage

Boka inspirerande ambassadör som berör

Ta chansen att träffa en ambassadör för kvinnors företagande

I november förläste ambassadören Camilla Berthilsson, C Resultat AB, för arbetssökande som deltar i Medborgarskolans olika program.
 
Camilla berättade på ett inspirerande sätt sin resa till att bli egen-företagare. Bland annat talade hon sig var för att vårda sitt eget varumärke - jaget. Och tipsade om att tänka på hur viktigt det första intrycket är, både gällande personlighet och att ha ett trevligt yttre, vid anställningsintervjuer. Flera av deltagarna stannade kvar för att ställa frågor. Vem vet, kanske tar någon eller några steget till eget.

Marie Axtelius, Företagarna Halland, är koordinator för ambassadörerna för kvinnors företagande i Halland. Hon berättade att ambassadörerna kan besöka skolor, högskolor, nätverk, ideella organisationer med mera för att berätta om sin erfarenheter som företagare. De kan även fungera som bollplank för kvinnor som funderar att att starta eget. Är du intresserad av att boka en ambassadör?

Marie arbetar för Företagarna. En organisation som hjälper och stöttar företagaren i både med- och motgång. Vill du veta mer om vad Företagarna kan göra för dig?

Ola Sollerhed, Medborgarskolan, berättade att man driver verksamhet på uppdrag av Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan. Det är olika arbetsmarknadsprojekt som genomförs dagtid. Bland annat handlar det om ungdomar, människor som är långtidsarbetslösa eller går på Rehab efter sjukskrivning.

Länkar och relaterat material

Företagets webbplats

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.