Meny

Kunden i fokus

Vill du utveckla nya produkter och tjänster, nå nya mål- grupper eller kanske hitta fler sätt att marknadsföra dig? Ta chansen att djupdyka i ditt företags utmaningar vid fyra korta föreläsningar och öppet lab på Coffice.

Genom att sätta förståelsen för kunden i fokus kan du öka värdet av ditt erbjudande. Vi ger dig kunskap om design thinking och möjlighet att jobba praktiskt under handledning.

I samband med föreläsningarna öppnar vi upp Coffice-labbet för dig mellan kl. 13.00 och 16.30. Coffice är en kreativ arbetsplats och där du kan fördjupa dig i konkreta verktyg som hjälper dig framåt med dina utmaningar.

Klicka på anmälningslänken och anmäl dig till ett eller helst alla tillfällen senast fyra dagar innan respektive tillfälle. Vi bjuder på fika och det är kostnadsfritt att delta. Du/ni ska vara ett befintligt företag, nära företagsstart eller student med företagarambitioner.

6 november - Idégenerera
Skapa idéer, brainstorma och ta fram olika lösningar. Passar dig som har bra koll på kunden, men behöver idéer och inspiration kring nya kunderbjudanden.

4 december - Prototypa + testa
Experimentera och testa idéer mot kunden. Reflektera och fortsätt att förfina! Lämpligt för dig som vill pröva dina idéer mot verkligheten i ett tidigt stadium.

Evenemangsinformation

Datum: 171106
Tid: 14.00 - 15.30
Plats: Falkenbergs Företagscenter, Kvarngatan 2, 311 32 Falkenberg
Kostnad: Kostnadsfritt
Arrangör: Coompanion Halland

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.