Meny

Frukostklubben

Hur du låter framgång leda till mer framgång - Mikaela Parmlid

Du kommer den här morgonen att få en unik insikt i vad du kan åstadkomma med dina inre kunskaper, såväl som privatperson, medarbetare och som företagsledare. Mikaela Parmlid har en bakgrund inom elitgolfen där hon som 14-åring kom med i landslaget. Idag är hon utbildad coach och jobbar som föreläsare och coach med både idrottare och företag.

Mikaela har haft förmånen att genom sin sportkarriär få träffa och lära av flera av världens främsta profiler inräknat amerikanska presidenter, välkända idrottsprofiler, världsledande coacher och flera Hollywood kändisar.

– Först tog jag fram en målbild, sedan tittade jag på mina värderingar, lekte med kroppsspråket och använde min glädje. Det unika är att det räckte med mina egna sinnen för att skapa mer förståelse om mina egna förmågor och att skapa en vinnarinstinkt av Guds nåde, säger Mikaela.

Efter åtta år på amerikanska LPGA- touren var det dags att flytta hem och bilda familj. Dottern som föddes 2011 följdes av tre år på Europatouren. 2014 spelade Mikaela hem VM-silver för Sverige i lag- VM. Hon var då gravid i femte månaden och skrev golfhistoria genom att avgöra en lagmatch så tidigt som på 13:de hålet. Mikaela blev 2013 invald i NCAA Women´s Hall of Fame i USA.

Evenemangsinformation

Datum: 160407
Tid: 06.45 - 09.00
Plats: Halmstad Arena
Kostnad: Kostnadsfritt för medlemmar
Arrangör: Marknadsföreningen i Halland

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.