Meny

Förverkliga din dröm! Häng med på Entreprenörskolan.

Entreprenörskolan erbjuder sju innehållsrika kvällar för dig som funderar, står inför eller nyligen har startat ett företag.

Välkommen att anmäla dig till årets Entreprenörskola! Ovasett om du har en stor eller liten idé, nyligen har registrerat ditt företag, funderar på att registrera eller redan driver ett företag finns tips, ideer och inspiration att hämta i vår föreläsningsserie.

Välj att gå på alla eller plocka ut de ämnen som känns aktuella för dig. Entreprenörskolan är kostnadsfri och vi bjuder på smörgås och kaffe/te (meddela om ev allergier i anmälan).

På kursens Facebooksida kan du hålla dig uppdaterad, få ytterligare tips och inspiration eller för att börja nätverka med andra deltagare.

2/10 - Budget
Detta tillfälle tittar vi på hur man upprättar en budget samt går igenom enklare bokföring. Vi får också träffa banken som pratar om hur det är att gå från anställd till egenföretagare – Hur gör man och hur kommer man påverkas?

Kommande datum:

9/10 - Säljteknik

16/10 - Digital marknadsföring

23/10 - Pitcha din idé

Vid frågor kontakta Daniel Sanjay, telefon 0729-733758, mail daniel.sanjay@halmstad.se eller Johanna Sundberg, telefon 0722-51 15 50, mail johanna@nyforetagarcentrum.se

Varmt välkomna!

Evenemangsinformation

Datum: 2 oktober
Tid: 17:30 - 20:00
Plats: Storverket på DLC, Högskolan i Halmstad byggnad Q. Hitta dit.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster  
Kostnad: Kostnadsfritt
Arrangör: NyföretagarCentrum Halland, Halmstad Näringslivs AB, HighFive, High5 Student, Hylte Kommun

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.