Meny

Lunch & Learn – Hinder för framgång

Vi, precis som du, vet att kunskap är viktigt. Vi, precis som du, vet också att tiden kan vara ett problem. Vi, precis som du, vet att det är viktigt att inte skippa lunchen. Därför är vi extra stolta över vårt koncept Lunch&Learn, där lunch och kunskap står i centrum – samtidigt. Den 28 mars är det dags att ta tag i allt det där som hindrar vår framgång.

Kim Karhu är en av Nordens främsta ledarcoacher och har en lång erfarenhet av team- och individträning. Han är grundare av Wake Me Up, Leadership Power och driver podden Ledarskap med över 3 miljoner streamningar.
Under föreläsningen kommer han berätta om de 3 B:n Bekymmer, Besvikelser och Bitterhet som kan dränera din handlingskraft och energi. Låter tungt och tufft men Kim kommer ge oss konkreta tips och råd kring hur du kan göra för att göra skilland på jobbet och i privatlivet.
Det kommer bli en energifylld föreläsning om hjärnans förmåga att hitta rätt i virrvarret av information och valmöjligheter.

Lunchen serveras mellan 12-12.15 och föreläsningen är 12.15-13.00.

Kom till HuddleHub 28 mars och bli fullt inspirerad över en god lunch!

Föreläsningen sker på svenska och är kostnadsfri. Anmälan görs senast 27 mars.

Evenemangsinformation

Datum: Torsdag 28 mars
Tid: 12.00 - 13.00
Plats: HighFive HuddleHub, Kristian IV:s väg 3 , 30250 Halmstad. Hitta ditlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Kostnad: Kostnadsfritt
Arrangör: HighFive

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.