Meny

Exportprogrammet Halland

Vill du driva framgångsrika internationella affärer? Vi vill erbjuda ditt företag kunskap och bättre förutsättningar för en lyckad globalisering. Det gör vi nu i samlad kraft genom våra olika kompetenser i samarbetsprojektet Exportprogrammet.

I Exportprogrammet Halland ingår Västsvenska Handelskammaren, Business Sweden, ALMI Företagspartner Halland, Enterprise Europe Network, Region Halland och Sydsvenska Handelskammaren.
Vi riktar oss mot små och medelstora företag i Halland med intresse och ambition att utvecklas internationellt. Målgrupp är företag som redan idag exporterar till någon eller några marknader men som nu behöver ta nästa steg i sin internationella expansion.

De företag som deltar i programmet kommer gå igenom en noggrann urvalsprocess. Programmet inleds med en gemensam träff för deltagarna i Exportprogrammet, där vi tillsammans går igenom programmoduler, sätter agenda och datum. Programmet är uppdelat i 4 olika moduler med syftet att tillföra ditt företag kunskap inom internationell affärsutveckling på olika nivåer.

Skicka anmälan: marina.gireva@vastsvenskahandelskammaren.se
Ange företagsnamn, organisationsnummer, kontaktperson och kontaktuppgifter.
Sista anmälningsdatum – 15 februari 2019. Obs vi har ett begränsat antal platser!

Evenemangsinformation

Datum: Tisdag 5 mars
Tid: 09.00-12.00
Plats: Bekräftas senare
Kostnad: 8 900 SEK ex. moms. för företag med upp till 20 anställda. 14 900 SEK ex. moms. för företag med fler än 20 anställda
Arrangör: Västsvenska Handelskammaren med partners

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.